Pages

2012. február 10., péntek

Ismerkedés a hallal - halpogácsa

Ezúttal nem először ebédmaradékból készült a vacsora. Két maroknyi hal és egy félmaroknyi zöldség maradt ebből a halebédből. Pároltam hozzá egy kis répát, majd lereszeltem. A halat és zöldségeit, azaz a brokkolit és a póréhagymát villával összetörtem, majd hozzáadtam a répát. Először kézrevaló gombócokat gyúrtam belőle, majd ezeket szétlapítottam. Extra zsiradék most nem kellett hozzá. Forró, kikent serpenyőben sütöttem át gyorsan mindkét oldalán. Ilyen pogácsáka gyakorlatilag bármilyen hús- és zöldségkombinációból készíthetünk, ízlés és bátorság szerint kissé fűszerezve. Ez inkább húsos volt, mint zöldséges, de persze az arányokon is ízlés szerint lehet változtatni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése